Φωτοπούλου Άννα

Ονομάζομαι Άννα Φωτοπούλου και κατοικώ στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της οικογένειάς μου. Είμαι Βιολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών και διδάκτωρ του ΕΚΠΑ. Εργάστηκα ως ερευνήτρια σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα, στον ιδιωτικό τομέα και ως εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα τελευταία 11 χρόνια από τη θέση της διευθύντριας του ΓΕΛ Αγίας Τριάδας. Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή μου στο κοινά διατρέχει όλη την πορεία μου από διάφορες θέσεις και σήμερα ως Αντιπρόεδρος της Φιλανθρώπου Αδελφότητας Κυριών Ναυπλίου, μέλος του ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και μέλος του ΔΣ του Σταματιάδειου Ιδρύματος.

Ολοκληρώνοντας τον επαγγελματικό κύκλο μου στην εκπαίδευση, αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, συστρατευόμενη με την παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο. Τον γνωρίζω χρόνια και εμπνέομαι από την ποιότητα του χαρακτήρα του, την ακεραιότητα και τη συνέπειά του. Σέβεται την πολιτική καταβολή του καθενός από εμάς και είναι ευθύς και άμεσος με τους πολίτες. Συμμεριζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας, πάντα με γνώμονα την αξία της ουσιαστικής συμμετοχικότητας.

Στηρίζω μια παράταξη με μια νέα νοοτροπία προσοχής, εγρήγορσης και άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες του Δημότη, που μπορεί «να κάνει τη διαφορά».

ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Subscribe

Σχετικά

Γαμβρουλά Αικατερίνη

Διευθύντρια ψυχιατρικού τομέα Γ.Ν. Αργολίδας από το 2016. Ψυχίατρος- συστημική...

Διαμαντής Κωνσταντίνος

Αγαπητοί συμπολίτες, Είμαι ο Κωνσταντίνος Διαμαντής, 26 ετών, και έχω...

Καστραντά Νεκταρία

Ονομάζομαι Νεκταρία Καστραντά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Τίρυνθα....

Ανθρακίδης Θεόφιλος

Ονομάζομαι Θεόφιλος Ανθρακίδης. Ήμουν στέλεχος της Tasty Foods και...

Καλαντζής Σωτήρης

Ονομάζομαι Σωτήρης Καλαντζής του Κωνσταντίνου. Είμαι απόφοιτος του τμήματος...
spot_imgspot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ