ΑρχικήΝαυπλία ΕνωμένηΓιαννούλας Ελευθέριος

Γιαννούλας Ελευθέριος

Γεννήθηκα το 1970 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Κατοικώ στο Ναύπλιο με τη σύζυγό μου και τα δύο μας παιδιά από το 2005. Είμαι κάτοχος πτυχίου Γεωλογίας από το ΕΚΠΑ και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Μηχανικής Γεωλογίας από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Η εργασιακή μου εμπειρία έχει ως εξής:

– συνεργάτης ιδιωτικού γραφείου μελετών με αντικείμενο την εκπόνηση γεωτεχνικών ερευνών/μελετών και την κατασκευή της Σήραγγας Πλαταμώνα,

– επιβλέπων μελετών στη Δ/νση Μελετών της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.,

– υπάλληλος της Δ/νσης Εγγείων Βελτιώσεων της Ν.Α. Αργολίδας,

– από το 2010 έως σήμερα, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε. Αργολίδας.

Είμαι επιστημονικός υπεύθυνος του έργου Τεχνητού Εμπλουτισμού Υπόγειων Υδροφόρων Σχηματισμών του Αργολικού Πεδίου.

Επίσης, στα πλαίσια της συνεργασίας της Π.Ε. Αργολίδας με το Δήμο Ναυπλιέων για την εκπόνηση της μελέτης ανάδειξης και αποκατάστασης του «Τριανόν», ήμουν επιβλέπων της Γεωλογικής μελέτης.

Αποτελώ ορισμένο μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ο.Ε.Β. Αργοναυπλίας.

Προηγούμενη ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελεί η τετραετής συμμετοχή μου στο Δ.Σ. του Συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε. Αργολίδας εκ των οποίων τα 3 ως πρόεδρος.

Είναι επιτακτική η ανάγκη οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές να αποτελέσουν την απαρχή ενός νέου κύκλου στη διακυβέρνηση, οργάνωση και εκσυγχρονισμό του Δήμου μας όπου θα επικρατεί ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ όλων των Δημοτικών παρατάξεων και ο πολιτικός πολιτισμός για το κοινό καλό. Είναι, συνεπώς, απαραίτητη η στήριξη από όλους μας της πρωτοβουλίας του Δημήτρη Παπαδημόπουλου, ως επικεφαλής της παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», να ηγηθεί της προσπάθειας προς αυτήν την κατεύθυνση. Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, η μόρφωσή του, σε συνδυασμό με την πολιτική επιλογή του για την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη διακυβέρνηση του Δήμου και τη στήριξη που ήδη λαμβάνει από ικανότατους, ανιδιοτελείς συνεργάτες με γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δημότες αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία της προσπάθειάς του.

Πιστεύω ότι καμία Δημοτική αρχή δεν μπορεί να επιτελέσει το έργο της εάν δεν στηρίζεται σε ικανές και αποτελεσματικές Δημοτικές Υπηρεσίες. Βασικός στόχος της νέας Δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των υπαλλήλων, η επαρκής στελέχωση, ο εξοπλισμός, η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός των Δημοτικών Υπηρεσιών. Με αυτό το τρόπο θα καταστούν πλέον ικανές να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνολο των αρμοδιοτήτων τους προς όφελος των πολιτών και όχι μόνο σε ορισμένες από αυτές, όπως συμβαίνει σήμερα. Κυρίως όμως θα μπορέσουν πλέον να επιτελέσουν το βασικό ρόλο τους σε θέματα που απαιτούν τεχνογνωσία και μακροχρόνιο σχεδιασμό όπως: χωροταξικός σχεδιασμός, πολιτική προστασία, προστασία οικοτόπων, διαχείριση αποβλήτων και υδάτινων πόρων, τουριστική και αγροτική ανάπτυξη κ.α. στα οποία είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο υπάρχων σχεδιασμός είναι ανεπαρκής.

ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Subscribe

Σχετικά

«ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»: ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

«ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ»: ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ: ΤΟ...

«ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2024

Η πρώτη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» πραγματοποιήθηκε...

Γαμβρουλά Αικατερίνη

Διευθύντρια ψυχιατρικού τομέα Γ.Ν. Αργολίδας από το 2016. Ψυχίατρος- συστημική...

Διαμαντής Κωνσταντίνος

Αγαπητοί συμπολίτες, Είμαι ο Κωνσταντίνος Διαμαντής, 26 ετών, και έχω...

Καστραντά Νεκταρία

Ονομάζομαι Νεκταρία Καστραντά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Τίρυνθα....
spot_imgspot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ